0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Remodelarea si marirea volumului buzelor cu acid hialuronic

Cati dintre voi nu s-au gandit ca la un moment data in viata, ar putea avea nevoie de o minima corectie a buzelor? Poate ca din cauza trecerii anilor, buzele si-au mai pierdut din volum ori s-au "accesorizat", vrand nevrand, cu riduri fine, de prea multe ori inainte de vreme.

Avand in vedere specialitatea clinicii de stomatologie Dental Praxis, am conceput tratamentele in asa fel incat pacientii ce ne trec pragul sa regaseasaca aici mai mult decat un medic expert in ortodontie sau parodontologie. Suntem preocupati atat de sanatatea danturii, cat si de estetica dentara sau de estetica faciala a fiecarui pacient. In acest sens, printre procedurile nechirurgicale, am introdus injectiile cu acid hialuronic pentru remodelarea si marirea volumului buzelor.

Care este scopul tratamentelor pentru remodelarea si marirea volumului buzelor?

Remodelarea si marirea volumului buzelor se numara printre cele mai frecvente interventii estetice fara bisturiu. Executate de mainile experte ale medicilor nostri, veti fi surprinsi de rezultatele obtinute. Prin naturaletea lor, aproape ca vor trece neobservate, ramanand un mic secret intre pacient si medicul curant.

Inainte sa va facem o scurta prezentare, consideram utila precizarea ca procedura de injectare cu acid hialuronic ce are ca rezultat remodelarea si marirea volumului buzelor, nu este realizata pentru crearea unui volum inestetic, dimpotriva. Scopul acestui tratament estetic este:

  • Sa obtineti o forma cat mai placuta a buzelor, fara ca aspectul natural sau proportiile sa fie alterate;
  • Sa va corectam asimetriile vizibile ce ar putea influenta in mod negativ estetica faciala;
  • Sa va cream buze mult mai pline, cu un profil mult mai bine definit si tineresc;
  • Sa intervenim pentru atenuarea si eliminarea semnelor prea evidente de imbatranire fiziologica a organismului.

Cand aveti nevoie de remodelarea si marirea volumului buzelor?

Nu este nevoie sa fiti specialisti in tratamente de estetica faciala pentru a putea intelege cat este de importanta infatisarea buzelor. In cele ce urmeaza vom incerca sa "punem punctul pe i", astfel incat sa puteti identifica situatiile ce necesita remodelarea si marirea volumului buzelor.
Pe langa faptul ca exprima senzualitate, buzele sunt un organ responsabil de comunicarea verbala, fara de care aceasta ar fi imposibil sa se realizeze. Dar daca sunt brazdate de riduri, oricat ar fi de fine, nu vom reusi sa comunicam decat numarul deceniilor ce-au trecut peste noi. In plus, o zona periorala ridata exprima o atitudine destul de severa a fizionomiei, tradand o expresie ursuza chiar si cand starea noastra este total opusa.
Pe de alta parte, buzele subtiri, o caracteristica destul de comuna in randul populatiei "batranului continent", adeseori sunt vazute ca expresie a unui caracter introvertit, inchis in sine. La polul opus, o gura foarte bine definita, cu buze "carnoase", bine conturate si usor proeminente, intruchipeaza cea mai senzuala trasatura a fizionomiei, indiferent daca este vorba despre barbati sau despre femei.
Cu tot efortul produselor specifice de make up destinate corectarii micilor imperfectiuni de natura estetica, buzele subtiri sunt foarte greu de "reparat" fara sa riscati sa obtineti un efect de-a dreptul vulgar, cu buze excesiv creionate si rujate.

In ce consta interventia pentru remodelarea si marirea volumului buzelor?

Procedura cea mai sigura si totodata cea mai frecventa in orice clinica de stomatologie si de estetica faciala, consta in injectarea cu acid hialuronic. Densitatea preparatului injectabil poate sa difere in functie de tipul rezultatului la care doriti sa ajungeti: marirea, remodelarea, corectarea asimetriilor buzelor, etc..
Tratamentele pentru remodelarea si marirea volumului buzelor pe care le efectuam sunt astfel realizate incat sa indeplinim dorintele fiecarui pacient, in limita posibilitatilor si in limita obtinerii unor rezultate cat mai estetice. Pornind totodata de la conceptul unicitatii personale, urmarim sa respectam caracteristicile individuale de estetica faciala: volumul, forma, grosimea, profilul buzelor.

Tratamentul cu acid hialuronic pentru remodelarea si marirea volumului buzelor se poate face direct in cabinetul stomatologic, de catre un medic specializat in estetica dentara. Preparatul se injecteaza sub piele, pana ce se obtine forma si dimensiunea dorite, fiind absorbit imediat de tesuturile epidermice ale buzelor.
In prealabil, vom aplica un anestezic local, acesta avand rolul de a spori confortul pacientilor si de a le diminua frica sau o eventuala senzatie de durere. Procedura propriu-zisa pentru remodelarea si marirea volumului buzelor are o durata de circa 30 de minute.
Pe langa principalul avantaj vizibil imediat, este vorba despre o interventie cu timpi de recuperare foarte scurti. Pacientii isi pot relua activitatea normala in urmatoarele 24 sau 48 de ore, depinzand desigur de capacitatea fiecaruia de refacere.

Daca doriti sa va corectati in deplina siguranta micile imperfectiuni faciale, remodelarea si marirea volumului buzelor prin injectarea de acid hialuronic este printre putinele proceduri medicale de estetica faciala cu rezultate imediate, fara durere, fara bisturiu, fara efecte secundare.


Medici specializati in "Remodelarea si marirea volumului buzelor"


PROGRAMARE!


Afla disponibilitatea medicului!