0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Aparat dentar invizibil Orthocaps, ortodontia care nu se vede

Tratamentul cu aparat dentar invizibil Orthocaps este considerat un mare pas inainte in domeniul ortodontiei, fiind totodata un mijloc ce-i permite pacientului sa faca fata interventiilor si corectiilor stomatologice cu seninatate. In clinica noastra veti avea parte de tratamente de ortodontie invizibila complete, incepand de la diagnosticare si pana la obtinerea unei danturi cu adevarat impecabile.

Ce este ortodontia invizibila, cu aparat dentar invizibil?

Doriti sa corectati defectele surasului cauzate de o dantura prost aliniata, cu dinti incalecati, ingramaditi sau spatiati, fara sa va "accesorizati" cu traditionalul aparat dentar fix? Nici o grija, la clinica stomatologica Dental Praxis, ortodontia a devenit invizibila... dar numai pentru cine va priveste.
Contrar clasicelor placute metalice (bracket-uri) fixate pe dinti, foarte vizibile, in stil "Betty cea urata", un aparat dentar invizibil reuseste sa actioneze pentru indreptarea si alinierea dintilor, fara sa fie vazut de observatorii externi. Spre deosebire de ortodontia traditionala, ortodontia invizibila nu foloseste pentru corectarea malocluziilor, aparatele dentare fixe sau mobile.
In fapt, din cauza bracket-urilor caracteristice, din metal sau ceramica, ale dispozitivelor mai sus amintite, pacientii se simt rusinati sa le poarte in vazul tuturor. Practic, un aparat dentar invizibil Orthocaps, confectionat din material plastic transparent, nu va fi observat decat de insasi persoana care-l poarta.

In ce consta tratamentul cu aparat dentar invizibil Orthocaps?

Specialistii clinicii stomatologice Dental Praxis, pentru alinierea danturii pacientilor care solicita astfel de tratamente, utilizeaza o serie de aligner-e (aliniatori) din plastic transparent. Discrete, comparabile unor mascute aproape invizibile, fara arcuri, sarme, ligaturi sau bracket-uri, sunt usor de purtat si de curatat.
Planul de terapie cu aparat dentar invizibil Orthocaps include doua tipuri de aligner-e ce folosesc cea mai noua tehnologie, sistemul TwinAligner:
• Aligner-e hardCAPS confortabile si nevazute, de purtat pe parcursul zilei, oriunde va aflati. Se pot da jos cu usurinta, ori de cate ori serviti masa sau va spalati pe dinti.
• Aligner-e softCAPS, utilizabile in timpul noptii, atunci cand sunteti mai putin activi sau doar dormiti. Sunt astfel concepute pentru a continua corectia estetica dentara intr-un mod delicat, eficient, fara durere.
Cele doua seturi de aparate dentare invizibile Orthocaps difera atat in ce priveste compozitia, cat si in privinta presiunii exercitate asupra danturii, in mod diferentiat in alternanta zi / noapte.
La inceputul curelor, unul dintre medicii specialisti in ortodontie ai clinicii noastre preleveaza amprenta dentara. Intr-o prima faza, in laboratoarele Orthocaps din Germania, amprenta va fi utilizata pentru fabricarea unui prim set de aliniatoare transparente. In vederea corectiilor necesare, pe parcursul vizitelor ulterioare in clinica stomatologica, va vor fi create si alte seturi de aligner-e, montate de specialistul ortodont.

Avantajele tratamentelor cu aparat dentar invizibil Orthocaps

Un aparat dentar invizibil Orthocaps este astfel proiectat incat pacientii sa nu fie complexati de purtarea acestuia, dar in acelasi timp sa exercite o presiune imperceptibila asupra dintilor pana la corectia lor finala.

  • Cele doua tipuri de aligner-e ce-l compun nu contin parti metalice, ci doar materiale biocompatibile, usor tolerate de corpul uman;
  • Diminueaza la maxim riscurile de alergii, iritatii si infectii la nivelul dintilor sau al parodontiului;
  • Indiferent de momentul zilei, fara sa va deranjeze, aligner-ele "lucreaza" pentru pozitionarea corecta a danturii;
  • Imbunatateste estetica faciala chiar si in perioada purtarii, fapt datorat materialului transparent;
  • Diferentele fata de design-ul final al danturii, estimat prin tehnologia computerizata, pot fi usor corectate pe parcursul tratamentului;
  • Sistemul TwinAligner este complet nedureros, aliniatoarele fiind atat de comode, incat pacientii aproape uita ca un corp strain le "salasluieste" in cavitatea orala;
  • Perfect pentru un stil de viata activ, materialul sintetic flexibil permite indepartarea acestora cu facilitate, pentru maximul de confort;
  • Tinand cont de tehnologia performanta, aparatul dentar invizibil este atat de eficient, incat reduce timpii necesari purtarii dispozitivului ortodontic;
  • Planul de tratament se poate personaliza pentru fiecare pacient, cu o durata de maxim 24 de luni, daca este purtat cel putin 20 de ore pe zi.

Norocosi sunt cei care ne vor trece pragul pentru o prima consultatie in cabinetele stomatologice ale clinicii Dental Praxis. Suntem la dispozitia tuturor pacientilor care isi doresc sa beneficieze de servicii de ortodontie calitative si in special de tratamentele cu aparat dentar invizibil Orthocaps.


Medici specializati in "Aparat dentar invizibil"


PROGRAMARE!


Afla disponibilitatea medicului!