0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Aparat dentar Incognito, estetica dentara cu maxima discretie

Dupa cum bine v-ati dat seama, chiar si numai din auzite, terapiile de ortodontie nu mai sunt considerate un privilegiu exclusiv in randul copiilor sau adolescentilor. Este un fapt si nu vorbe goale ca tot mai multi adulti au nevoie de tratamente ortodontice. Motivele pot varia de la cele de estetica faciala sau dentara, pana la exigentele parodontale.

La clinica stomatologica Dental Praxis, tratamentele noastre respecta utlimele tehnologii apreciate de comunitatea medicala stomatologica din strainatate. Unul dintre aceste tratamente, printre cele mai inovative ale inceputului de mileniu, este terapia cu aparat dentar lingual Incognito.

In societatea moderna, conceptul de vizibilitate sau de invizibilitate este chiar mai important decat s-ar fi putut crede. De regula, starea de boala, si nu doar in cazul persoanelor publice, rareori este facuta cunoscuta in afara membrilor familiei. Poate ca motivele decurg dintr-o oarecare jena in fata recunoasterii propriei stari de sanatate.

De multa vreme, atat pacientii, cat si medicii specialisti in ortodontie visau la o tehnica in masura sa corecteze malformatiile oro-faciale fara utilizarea unor aparate dentare fixe. Este evident ca o dantura "nesanatoasa" este aproape imposibil de camuflat. Numerosi pacienti, aflati intr-o situatie de "criza" estetica dentara isi doresc sa poata beneficia de o tehnica de ortodontie mai putin vizibila.

In ce consta tratamentul cu aparat dentar Incognito?

Fiind vorba despre un aparat dentar lingual, dispozitivul Incognito este aplicat pe suprafata interna (linguala) a dintilor, nefiind vizibil din exterior. Cu ajutorul acestui dispozitiv, specialistii clinicii noastre de stomatologie va ofera un tratament ortodontic de calitate. Rezultatele clinice sunt pe masura asteptarilor, astfel incat pacientii nostri isi imbunatatesc estetica dentara, cu maximul de confort.

Eficacitatea unui aparat dentar Incognito este cel putin egala cu cea a unui aparat dentar mobil sau fix. Datorita celor mai avansate tehnologii de ortodontie linguala, va putem corecta pana si malocluziile severe, fara ca cineva sa-si dea sema ca sunteti purtatorii unui dispozitiv ortodontic.

Tehnologia initiata in 2004 utilizeaza o serie de bracket-uri personalizate ce se fixeaza pe partea interioara a danturii. Aparatul dentar Incognito este perfect adaptabil fiecarui pacient, in functie de forma arcadei dar si de exigentele functionale sau / si de estetica dentara. Arcul ortodontic, modelat multumita tehnicii avansate de robotica, o data fixat, va modela treptat cavitatea maxilo-faciala, directionand dintii pana in pozitia optima.

Care sunt avantajele tratamentului cu aparat dentar Incognito?

 • Fiind confectionat dintr-un metal pretios, aparatul dentar Incognito diminueaza riscurile de alergii in cazul pacientilor sensibili;
 • Nu compromite estetica dentara, bracket-urile fiind fixate pe partea interna a dintilor;
 • Rezultatele sunt vizibile in scurt timp, in special in prima faza a tratamentului;
 • Componentele (ligaturile, sarmele, arcurile, bracket-urile) sunt atat de fine, incat pacientii abia daca le mai sesizeaza;
 • Tehnologia linguala permite ca aparatul dentar Incognito sa le fie recomandat in special pacientilor care, din motive personale sau profesionale, nu pot apela la un aparat dentar fix;
 • Pacientii nu risca sa le fie distrus smaltul suprafetei exterioare dentare, partea interna, unde sunt fixate bracket-urile, fiind mai rezistenta la procesele de demineralizare dentara (cele care cauzeaza petele pigmentare);
 • Dispozitivul ortodontic, modelat potrivit amprentei dentare, se adapteaza perfect suprafetei dintilor;
 • Reuseste sa corecteze orice tip de malocluzie, eficienta fiindu-i dovedita chiar si in cazurile clinice severe;
 • Extrem de confortabil, comparativ cu alte dispozitive ortodontice, pacientii se obisnuiesc in scurt timp sa-l poarte;
 • Nu irita limba sau tesuturile de sustinere ale dintilor si nici nu provoaca durere, in prima faza, pacientul putand remarca doar o usoara tensiune exercitata la nivelul arcadelor si a dintilor;
 • Nu influenteaza in niciun fel functia de masticatie si nici nu altereaza capacitatea de pronuntie corecta;
 • Aparatul dentar Incognito este recomadat tuturor pacientilor, fara limita de varsta.

Sunt multe tehnicile si metodele de ortodontie cu ajutorul carora puteti obtine un zambet perfect. Dar de ce sa nu alegeti un dispozitiv ceva mai discret sau nevazut? Contactand medicii specialisti ai clinicii stomatologice Dental Praxis, veti putea beneficia de tratamente personalizate cu un aparat dentar Incognito.


Medici specializati in "Aparat dentar Incognito"


PROGRAMARE!


Afla disponibilitatea medicului!