0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Albire dentara profesionala, rezultate imediate si de durata

In cabinetele de specialitate ale clinicii stomatologice Dental Praxis, efectuam tratamente de albire dentara profesionale cu lampa ZOOM. In completare, pentru mentinerea rezultatelor un timp cat mai indelungat, le furnizam pacientilor produse specifice pentru albirea dintilor: gutiere, geluri si paste de dinti cu efect puternic de albire.
Este aproape imposibil ca cineva sa poata nega importanta unei danturi impecabile pentru obtinerea succesului atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Dintii frumosi, bine proportionati si structurati sunt primul semn al sanatatii si al vitalitatii organismului. Totodata, cine a fost rasplatit inca din copilarie cu o dentitie perfecta, este mult mai degajat, surade mai des, spre deosebire de persoanele cu imperfectiuni evidente de dentitie.
Dar daca generozitatea naturii lasa de dorit, daca factorii ambientali sau interni intervin modificand proprietatile morfologice ale dintilor, tratamentele de albire dentara devin o necesitate pentru orice persoana care este interesata de estetica propriei danturi.

In ce consta tratamentele noastre pentru albirea dintilor?

Odontoiatria moderna a ajuns la un asemenea nivel incat poate sa satisfaca pana si cele mai exigente pretentii, imbunatatind dantura atat la nivelul estetic, cat si in ce priveste functionalitatea.

Albirea dentara se numara printre procedurile de estetica dentara pe care le efectuam in cabinetele stomatologice ale clinicii noastre, in scopul schimbarii culorii dintilor care, din diverse motive, prezinta alteratii cromatice. Metodele pe care le practicam pentru albirea dintilor vitali pot fi realizate:

  • Direct in clinica stomatologica;
  • La domiciliul pacientilor.

Albire dentara in cabinetul stomatologic

Tratamentul de albire dentara efectuat in clinica stomatologica, este unul intensiv. Cel mai des utilizat este acela care prevede aplicarea pe toata suprafata dintilor, a unui gel cu un continut ridicat de peroxid de hidrogen, care o data ce este expus unei surse luminoase, se activeaza, eliberand oxigenul.
Pentru catalizarea reactiei, folosim ca sursa de energie lampa ZOOM. Lumina generata de lampa potenteaza actiunea produselor de albire dentara, favorizandu-le penetrarea in profunzime.

Albire dentara la domiciliu

Tratamentele de albire dentara la domiciliul pacientilor, se efectueaza fara activare luminoasa, cu ajutorul unor produse specifice. Procedura la domiciliu presupune utilizarea unor gutiere personalizate, in care trebuie sa puneti un gel special cu o concentratie redusa de peroxid.
Medicii nostri va furnizeaza atat produsele, cat si toate informatiile referitoare la reusita terapiei pentru albire dentara.

Care sunt avantajele tratamentelor de albire dentara in clinica stomatologica?

Intensitatea tratamentului de albire dentara in cabinetele de specialitate depinde de concentratia produsului activ, dar si de timpul de expunere la lampa ZOOM. Spre deosebire insa de tratamentele la domiciliu sau pe care le puteti intreprinde cu ajutorul remediilor "babesti" sau al produselor aflate in comert, terapia profesionala este prima care da rezultate.

"Triumful" avantajelor va va determina sa optati in mod negresit pentru un tratament de albire dentara in cabinetul stomatologic:

  • Interventia profesionala garanteaza obtinerea rezultatelor dorite in cel mai scurt timp, fiind nevoie de o singura sedinta pentru albirea dintilor;
  • Tratamentul profesional diminueaza efectele secundare precum inflamatiile gingivale sau sensibilitatea termica;
  • Dupa doar o vizita de specialitate, dintii se vor albi cu pana la 15 nuante;
  • Respectand regulile de baza de igiena orala, efectul tratamentului de albire dentara poate dura chiar si 3 ani.

Albire dentara. Factorii care influenteaza culoarea dintilor

Cu sau fara tratamente de albire dentara, toata lumea isi doreste un zambet tanar si frumos, acesta fiind de regula asociat unor dinti albi, sanatosi si luminosi. Culoarea danturii insa, se poate prezenta uneori mai putin placuta. Totul se datoreaza variatiilor cromatice de la galben la gri, mai mult sau mai putin intense.
Sub smaltul dentar, se afla dentina, stratul ce acopera coroana dentara si care conditioneaza culoarea si nuanta dintilor. Cromatica dentinei depinde in mare masura de factorii genetici. Smaltul, care este si invelisul exterior, in functie de grosime, poate modifica stralucirea dintilor, acestia aparand mai mult sau mai putin opaci.
Albirea dintilor devine o problema cand, pe parcursul trecerii anilor, o data cu uzura danturii, smaltul se subtiaza, lasand astfel sa se intrevada tot mai mult culoarea dentinei. Varsta, stilul de viata si regimul alimentar influenteaza petele intrinseci ale dintilor, datorate de exemplu administrarii de tetraciclina, precum si cele extrinseci, cauzate de vicii si de proastele obiceiuri alimentare (tabagism, exces de cafea, consum de vin rosu, etc.).
Daca ravniti dupa dantura vedetelor din televiziune, aveti nevoie negresit, de efectuarea unui tratament profesional de albire dentara, iar clinica de stomatologie din Bucuresti Dental Praxis reprezinta o destinatie pe care nu o puteti ocoli.

 


Medici specializati in "Albire dentara"


PROGRAMARE!


Afla disponibilitatea medicului!