0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Profita de oferta pentru Consultatie + Igienizare completa (detartraj, periaj si air-flow, ambele arcade) + Albire in cabinet cu gutiere OPALESCENCE in cadrul clinicii stomatologice Dental Praxis.

 

In loc de 1100 lei platesti doar 800 lei. 

 

Platesti mai putin cu 300 lei pentru a avea o dantura de vedeta pana pe data de 15 iulie 2018.

 

In ce consta tratamentul de igienizare completa?

Detartraj

Prin operatiunea de detartraj sunt eliminate atat placa bacteriana, cat si tartrul. In acest scop, sunt utilizate diferite instrumente cu ultrasunete, avand drept rezultat desprinderea acumularilor de tartru de pe suprafatele dentare.

Periaj profesional

Efectuat in urma detartrajului, periajul profesional are drept scop albirea dentara si lustruirea suprafetelor dintilor, cu ajutorul unei paste de dinti speciale. In urma periajului profesional, dantura este mult mai rezistenta la depunerile de tartru.

Air Flow

Air Flow este o procedura originala si deosebit de eficienta de albire dentara. Folosind presiunea aerului si a apei, proiecteaza un compus semilichid, pe baza de bicarbonat de sodiu, pe intreaga suprafata a dintilor. Eficienta si rapida, metoda are drept rezultat indepartarea petelor superficiale, a reziduurilor interdentare, dar si a placii bacteriene.

 

Avantajele ce va vor determina sa optati in mod negresit pentru un tratament de albire dentara in cabinetul stomatologic:

 

  • Interventia profesionala garanteaza obtinerea rezultatelor dorite in cel mai scurt timp, fiind nevoie de o singura sedinta pentru albirea dintilor;
  • Tratamentul profesional diminueaza efectele secundare precum inflamatiile gingivale sau sensibilitatea termica;
  • Dupa doar o vizita de specialitate, dintii se vor albi cu pana la 15 nuante;
  • Respectand regulile de baza de igiena orala, efectul tratamentului de albire dentara poate dura chiar si 3 ani.


Afla disponibilitatea medicului!