0765 449 033 021 367 28 28

PROGRAMARE!

PROGRAMARE!

Cristina Munteanu, doctor empatie

 

Dragul meu vizitator,

 

In primul rand, iti multumesc pentru ca ne esti oaspete pe site-ul nostru. Sper ca in curand sa ne intalnim si in clinica.

 

Sunt Cristina Munteanu, doctor empatie, dentistul tuturor.

Cred in calitate, omenie, munca, responsabilitate si bun-simt. Imi iubesc meseria si o vad ca o punte spre alti oameni, un pretext perfect de a construi legaturi pe termen lung.

 

In strada Boisoara, nr. 10, te astept cu aparatura de ultima generatie, o locatie eleganta, spatioasa si luminoasa, cu medici specialisti bine pregatiti, cu cabinete luminoase si, nu in ultimul rand, cu tratamente si servicii la pretul corect.

De la implanturi, chirurgie BMF si pana la simpla si necesara profilaxie, albire zoom sau operare sub microscop, am pregatit Boisoara 10 pentru stomatologia de maine.

 

Insa i-am mai adus ceva: o doza mare de empatie.

Convingerea ca fara grija pentru tine o clinica stomatologica azi e incompleta. Crezul meu este in acces la servicii stomatologice si calitate a vietii pentru orice tip de pacient.

 

Boisoara 10 este, pentru mine, locul care imi doresc sa devina, din punct de vedere stomatologic, o destinatie pentru fiecare.

Sunt aici, pentru tine, intotdeauna.

 

Dental Praxis, o singura destinatie pentru toti.

Cu drag,

Cristina Munteanu,

team leader, doctor empatie

 

 Afla disponibilitatea medicului!